robot event ger oss en helt fantastisk och kreativ inramning på våra evenemang. De syr ihop evenemanget med en röd tråd och har innan sagt att de ville förmedla en känsla och som de gjöt det! De överträffar verkligen vår förväntan. Det har gått väldigt smidigt i samarbetet, de har hög servicenivå, bred kompetens och är ett lättsamt gäng. Vi är oerhört nöjda!
— Titti Schilström, PA Sweden Operations, AstraZeneca
 

För våra vänner på AstraZeneca har vi bland annat gjort följande:

AstraZenecas dialogdag för 300 medarbetare i Södertälje, juni 2017

I förberedelser tillsammans med AZ's projektgrupp tar vi fram idé, koncept, budskap och inramning. Genomförandet med tema "Säkerhet och Hälsa" konfererar medarbetarna under dagen, med såväl interna som externa talare. Därefter gruppövningar i 10 inspirationstält. Avslutningsvis en trevlig after-work med god mat och dryck i hälsans tecken, mängder av nyttiga juicer och smoothies.

AstraZenecas dialogdag för 320 medarbetare i Södertälje, augusti 2015

Under många månaders förberedelser tillsammans med AZ's projektgrupp tar vi fram idé, koncept, budskap och inramning. Genomförandet med inramningen "American Country Fair" konfererar medarbetarna under dagen, moderator den lokala, roliga och fantastiska Lasse Karlsson med såväl externa talare, den fenomenale Olof Röhlander som inspirerar från stora scenen. Därefter gruppövningar i 10 inspirationstält. Avslutningsvis en trevlig after-work med god mat och dryck livemusik från 2 scener och dans förstås.

IMG_5170.JPG

AstraZenecas deltagande på Investors 100-årsjubileum på Grand Hotell i Stockholm, september 2016

Vi hjälper kommunikationsavdelningen att förbereda och sätta upp sin yta på Grand Hotel, snygg inramning och läcker AI applikation. Fint besök i montern som gärna testar VR glasögonen.

AstraZeneca har dessutom...

... genomfört några aktiviteter där vi stöttat med:

  • monterbyggen på mässor
  • teknikstöd vid konferens
  • Tältbygge och inramning i samband med konferens och catering