robot event levererar alltid det vi kommit överens om och utan problem. Frågorna rörande arrangemanget och genomförandet kom i rätt tid dvs. i planeringsfasen. Sådant uppskattar jag. Så bra att de får utökat ansvar under Midnattsloppet 2015, 2016 och 2017.
— Henrik Balkander, Projektledare & Tävlingsledare, Midnattsloppet AB
 

För våra vänner på Midnattsloppet AB har vi bland annat gjort följande:

Midnattsloppet i Stockholm

2014:

Vi stöttar arrangörerna och sprider musik och stämning i korsningen Östgötagatan och Gotlandsgatan. Efter en jobbig uppförsbacke och ”bara” 2.720 meter kvar till mål peppar vi löparna till mer energi genom upptempolåtar. Publiken hade också svårt att stå stilla de dryga 3 timmarna, 21.00 – 00.00 

2015:

sprider vi musik och stämning i korsningen Östgötagatan och Gotlandsgatan, Folkungagatan och Erstagatan samt Barnsängsgatan och Tengdahlsgatan.

2016:

sprider vi musik och stämning i korsningen Barnsängsgatan och Tengdahlsgatan, Folkungagatan och Erstagatan samt Renstiernas gata och Skånegatan.

2017:

sprider vi musik och stämning i korsningen Östgötagatan och Gotlandsgatan, Barnsängsgatan och Tängdahlsgatan samt på After-Run 2 området.

Midnattsloppet i Helsingfors, september 2017

Vi skickar teknik och DJ-team till Helsingfors för att peppa stämning för löpare och publik på tre platser... tämä on hauskaa!