Vi är mycket glada över att få samarbeta med robot event. De förvandlade en byggarbetsplats till ett festligt eventområde, löste utmaningar på vägen, tog ansvar från det stora till det lilla och stod för både kreativitet och ordning och reda. Det är skönt att arbeta med någon som man känner att man kan lita på allt från offert till leverans och som det dessutom är roligt att arbeta tillsammans med.
— Camilla Strümpel Kommunikationschef, Stockholms Hamnar
 

För våra vänner på Stockholms Hamnar har vi bland annat gjort följande:

Invigning av nya hamnen i Kapellskär -Norrtälje, juni 2017

Under många månaders förberedelser tillsammans med Stockholms Hamnars projektgrupp tar vi fram idé, koncept, budskap och inramning. Allmänheten bjuds in och fokus på både gamla och unga, ca 1.100 besökare kom. Alla fick uppleva en fin invigningsceremoni med flaggspel, tampklippning, fina tal, fanfar och konfetti förstås. Direkt därefter gjorde Andreas Weise ett bejublat framträdande från scenen i stora paviljongen. Mat och dryck från fina bufféer. Ute på hamnplanen bjöds på såväl information från Stockholms hamnar som från de 4 rederierna. Självklart många aktiviteter för barnen, ansiktsmålning, hoppborg, rutschkana, jonglör och trollkarl samt sockervadd förstås.

Invigning Värtahamnen och nya Silja-Tallink terminalen i Stockholm , oktober 2016

Stockholms Hamnar Inviger ombyggnationen av Värtahamnen och den nya fina terminalen. Vår uppgift att tillsammans med Stockholms Hamnar förbereda, projektleda och genomföra invigningen för ca 400 inbjudna gäster. Efter välkomstbubbel invigde Stadsborgarråd och direktörer hamn och terminal genom att symboliskt lägga trossar på den gula fina pollaren, symboliken att förena hamnen och terminalen med Stockholm. Gula mattan utrullad och ballongerna på plats. Mässingssextetten spelar, gästerna äter gott och flanerar runt i terminalen bland de iordningställda informationsstationerna, 

.

Startskott för etablering av ny containerhamn, Stockholm Norvik Hamn i Nynäshamn , september 2016

Stockholms Hamnar tillsammans med NCC och Nynäshamns kommun startar ett 3-årigt byggprojekt för den nya hamnen. Vår uppgift att tillsammans med Stockholms Hamnar förbereda, projektleda och genomföra startskottsevenemanget. Inför de 1.000 gästernas ankomst etablerar vi parkering för 150 bilar, invigningsområde om 1.600 kvm och paviljonger och tält om knappt 600 kvm. informationstält, utkiksplats, paviljong med 2 scener, catering, teknik och dekor. På scenen uppträder Karin Westerberg och Johan Boding och som moderator håller programledaren Rickard Olsson i trådarna. Röda mattan utrullad och ballongerna på plats. Stadsborgarråd, kommunpolitiker och företagsledare trycker på röda knappen för sprängning, smäll och konfetti nu är startskottet avklarat.