robot event levererar; på tid, på plats, det lilla extra. Vill man ha bättre ljud, får man ljud i världsklass. Vill man ha rullande webbTV på monitorer i montern, som syns lite extra; då får man filmer på stora dukar 7 meter upp i luften. Vill man ha eventpersonal som går de extra milen - får man marathonlöpare och triatleter.
— - Magnus Bergqvist, VD, Vinguiden.com
 

För våra vänner på vinguiden har vi bland annat gjort följande:

Vinguiden bjuder in medlemmar till vinprovningar på Winery Hotel i Stockholm, 2016/17

Vi stöttar Vinguiden.com i förberedelser, utförandet och profilering.

Vinguiden deltar på Mitt Kök- vin & matmässan i Älvsjö, november 2015

Vi stöttar Vinguiden.com i koncept och innehåll, förberedelser, utförandet och bemanning i “Mitt Kök” i Älvsjö under 4 dagar i november 2015. Två byggdagar inför och en avetableringsdag. Mässans största och kanske mest synliga monter. Extra roligt för vår kund och sommeliererna att i utmärkelsen "Folkets val, vin" så serverades vinnarvinnet och 2:an endast i Vinguiden's monter. Fint besök i montern av tusentals medlemmar och drygt 400 nya Vinguiden.com medlemmar samt Paulo Roberto och Marcus Ayjalay.

Vinguiden deltar på Mitt Kök- vin & matmässan i Älvsjö, november 2014

Vi stöttar Vinguiden.com i förberedelser, utförandet och bemanning i “Mitt Kök”. 2 byggdagar inför och 1 avetableringsdag efter. Mässans största och kanske mest synliga monter. Besök gärna www.vinguiden.com och klicka vidare till vinguidenTV, så hittar du bilder och filmer.

Vinguiden deltar på "Smaka på Stockholm" i Kungsträdgården, juni 2014

Vi stöttar Vinguiden.com i förberedelser, utförandet, deltagandet och bemanning i “Smaka på Stockholm” i Kungsträdgården under 5 dagar i juni. Hela evenemanget hade upp mot 500.000 besökare och många passerade och besökte vårt tält. Vi värvade medlemmar informerade om vin och möjligheten att beställa (via webb plats och app) alla de 12.000 sorter som finns i beställningssortimentet på Systembolaget. Vi arrangerade “Vinvinklat” liveintervjuer och filminspelningar av branschfolk, sommelierer, importörer och Maria Montazami.