På kort tid har robot event hjälpt oss med flera stora och viktiga evenemang - dels vår årliga chefskonferens för över 100 ledare i vår organisation, dels en stor teambuilding-övning för all personal. Där deltog över 300 personer. Trots kort planeringshorisont var robot-teamet mycket professionella, idérika och lösningsorienterade. De levererade precis det vi önskade och lyckades dessutom överraska oss positivt med många nya och kreativa förslag. Vi är väldigt nöjda!
— Marcus Thomasfolk, Informationschef, Volkswagen Group Sverige
 

För våra vänner på Volkswagen har vi bland annat gjort följande:

Volkswagen Group Sverige, Personalkonferens, teambuilding och middag, mars 2016

Volkswagen Group konfererar, genomför teambuildingövningar och bjuder på middag för hela personalen, ca 350 personer lyssnar, kryper på golvet och skapar ett fantastisk dominorally. Middag med bufféer och dryck från Sverige, Tyskland, Tjeckien och Spanien. Vi fick förtroendet att ta fram koncept och idé, arbeta fram grafiskt material, projektleda, bygga och genomföra heldagen, allt i Volkswagen Group's lokaler. På scenen framträdde Lasse Karlsson, Hans Qviström, Karin Westerberg, Jessica Folcker, Andreas Weise och Robert Wåtz.

Volkswagen Group Sverige, Chefsdag på Norra Latin i Stockholm, februari 2016 och 2017

Vi hjälper Volkswagen Group med genomförandet av en heldags chefkonferens på Norra Latin, 110 personer konfererade, diskuterade och mentometerblippade. Förberedelser och genomförande, teknikstöd i presentationer, Videos och mentometersystem.

Dessutom...

  • Genomför vi "Studio VGS", kvartalsvisa informationsmöten för sälj, marknad och utbildningsverksamheten.
  • Genomför vi Volkswagen Finance - morgonmöten varannan månad.