Kommunen på Södertäljefestivalen -  augusti, 2019

Destination Södertälje och kommunen under samlingsnamnet Kanalåret 2019 visar upp sin verksamhet med en elegant inramning på Saltsjötorget. Scen med uppträdande av lokala förmågor paviljonger med smakfull inredning och spännande budskap. Vi är med från koncept och idé till planering och genomförande.

 

Citronen AB fyller 20 år -  20-21/5, 2019

Citronen AB fyller 20 år och personalen tas ut på äventyr i dagarna två. Först ut längs Södertälje kanal och vidare till flera strandhugg, lunch och lagtävlingar. Så småningom landa på Mörkö och Engsholms slotts brygga för bastu och bad. Ett härligt dygn på Engsholm med såväl tävlingar i parken och nattsudd i lounge med både musiktävlingar och dans förstås. Vi fick äran att både föreslå, planera och genomföra, sist men inte minst också beställa och säkra upp det fantastiska vädret.

Turistahemma Dagen -  18/5, 2019

Destination Södertälje och Kanalåret 2019 anordnar marknad och informationsdag kring alla semesteraktiviteter som finns att tillgå i Södertälje kommun. På Saltsjötorget finns utställarstånd och runt om i city pågår aktiviteter, på Stora Torget gratulerar vi SSBK och Södertälje Kings till det nyvunna SM-Guldet. Mellan alla aktiviteter och platser ruller vi förstås jubileumståget.

 

Europcar genomför konferens på Johannesbergs Slott -  14-16/5, 2019

Europcar samlar medarbetare och partners från hela Sverige för konferens. Konferenser och möten i olika grupperingar och en kvällsaktivitet med roliga sport -och spelaktiviteter på kvällen. Europcars tema #europcarälskarsport fick deltagarna aktiva på slottsgården. Vår uppgift var att förbereda, planera och genomföra. Vi använde vår mötesapp “meet people with robot” för såväl energi och mentometerfrågor i genomförandet men också förberedande aktiviteter med push av information, agenda, videoklipp, bilder mm. flera veckor före konferensstart.

 

Skeppsmäklarföreningen fyller 100 år -  3/5, 2019

Den anrika Skeppsmäklarföreningen fyller 100 år och våra vänner på Stockholms Hamnar står som värdar för jubileumslunch, informationsmöte och årsstämma, allt i den fantastiska Värtaterminalens evenemangslokaler. Vi fick förtroendet att sy ihop värdskap, konferensteknik, catering och logistik samt självklart en jubileumstårta.

Medborgardagen i Södertälje stadshus -  23/3, 2019

Den återkommande medborgardagen i stadhuset genomfördes för att ge medborgarna inblick i såväl kommunens verksamhet som organisationer och föreningslivet. Vår uppgift var att lyfta fram Kanalåret 2019, profilering och inramning.

 

Science Week i Södertälje - 100 seminarier och mer än 4000 deltagare ,  30/1 - 2/2, 2019

En fantastisk vecka för arrangörerna och alla inblandade. Södertälje Science Park, Scania, AstraZeneca, KTH, Matlust och Destination Södertälje. Intressanta föreläsningar och workshops i 4 dagar. Vi ansvarade för all logistik och konferensteknik.Två stora scener och många konferensrum samt utställningsytor överallt i byggnaden. Samspelet med Utbildningsradion/SR/SVT fungerade utmärkt och alla talare och workshopledare strålade bland rotfrukter och teknikmiljöer

 

Vår kund plockar upp tema “broken windows” i konferens för 110 deltagare ,  december 2018

Konferensen har temat “noll tolerans och broken windows”. Vi är med våra vänner från första planeringsdag och adderar moderator med bakgrund som regissör som skapar rollspel och drama. Vi stärker också temat med dekor i rummet. Så adderar vi ljud, ljus, bild och hållbar lunch förstås.

 
IMG_4611 skuren.jpg

Södertälje Trä, en del av Nordströmgruppen - 100-årsjubileum ,  oktober 2018

Södertälje Trä fyller 100 år och vill bjuda in sina kunder till jubileum på sin egen arbetsplats. Vad gör vi då? Jo, bygger om höglagret till en härlig festplats och Oktoberfest. Food truck inne bland borden och baren bland byggmaterialet. Till scenen har vi engagerat en härlig oktobertrio. Klasse Möllberg (matdirigent, sång, gitarr och såg), Pierre Ericsson (dragspel) och Peter Milefors (trummor)

Södertälje Kommun, Södertälje Science Park och projektet Matlust ordnar konferens på Tom Tits Experiment ,  november 2017

Den årliga matkonferensen går av stapeln och vi är som vanligt med på plats för att förbereda inramning, scen och teknik. Vi stöttar också under hela genomförandet så allt lyser och låter som det ska under hela dagen.

Företagardagen i  Södertälje, november 2017

När vi ändå skulle delta på företagardagen själva passade vi på att stötta några av våra kunder, såsom Södertälje Science Park, Acturum Biovation, Björcks Resor, Moderaterna, Södertälje Centrumförening och Länstidningen/MittMedia.

 

Världsrekordslagning i Champagneprovning - Vinguiden.com - Stockholm Waterfront, oktober 2017

Tillsammans med Vinguiden.com genomförde vi världens största champagneprovning. Vännerna på vinguiden stod för champagnekunnande och vi som funktionärer såg till att alla regler följdes. vi ansvarade för och säkrade världsrekordet enligt Guiniess World of Records alla formaliteter.

 

Bommersvik Konferens 80 år, september 2017

Bommersvik Konferens bjuder in till Öppet Hus, vi är med i månader av förberedelser förbereder och genomför. Seminarier, runvandring och utställningar, fantastisk mat från köket förstås! Underhållning för både barn och vuxna med bland annat, ansiktsmålning, pysselhörna, jonglering, ballongkonster och Vagabönderna underhöll med sin fantastiska musik.

Bommersviks 80-års jubileum med öppet hus var en mycket viktig evenemang för oss. Robot event har varit väldigt lätta att samarbeta med. En proffsig och noggrann planering och genomförande av evenemanget tillsammans med oss blev en lyckad dag för våra inbjudna gäster. Vi känner oss trygga med robot event och kommer absolut att anlita de i framtida evenemang på Bommersvik!

                                                                                                                                                                                 - Hannu Cronemyr,  Marknadschef Bommersvik

Invigning av litteraturskyltar i Södertälje, september 2017

Kommunen och stadsbiblioteket inviger literaturskyltar, författarna Sven de Blanc och Göran Rosenberg. Göran var förstås på plats. Vi förbereder och genomför inramningen med 40-talstema. Möbler och dekor förstås och kaffe och kaka som sig bör. Sång och musik av Linda Kumlin och Anders Zibbe Holtz från scenen och Vagabönderna utanför paviljongen. Kommunens och Kultur och fritidsförvaltningens ordförande Anna Bohman Enmalm höll invigningstalet.

Midnight run i Helsingfors, september 2017

Vi peppar löpare och åskådare med bra musik och bra stämning. Korsningen Barnängsgatan/Tengdahlsgatan (efter 3.170m) med 80-talsmusik, korsningen Erstagatan/Folkungagatan (efter 5.300m) med Schlager, glitter och glamour och korsningen Östgötagatan/Gotlandsgatan (efter 7.280m) med senaste radiohitsen och en del house.

Midnattsloppet i Stockholm, augusti 2017

Vi peppar löpare och åskådare med bra musik och bra stämning. Korsningen Barnängsgatan/Tengdahlsgatan (efter 3.170m), korsningen  Östgötagatan/Gotlandsgatan (efter 7.280m) och Malin kör inne på evenemangsområdet för singlar (men lirar en del MP3 och LP's också!) 

"Håll Södertälje rent", samarbete mellan Kommunen och Södertälje Centrumförening,  maj 2017

Tobbe Trollkarl kör nykomponerad trollerishow för alla skolbarn i kommunen. Under 4 dagar i Lunagallerian trollar Tobbe och sprider budskap om vikten av att källsortera inte skräpa ner förstås. Vi bistår med inramning och teknikstöd som krävs för en mästerlig trolleriövning.

 

Scaniamilen, maj 2017

Tusentals deltagare med familjer njuter av musik till loppet. Uppvärmning, speaker, mat, underhållning synkas i minutschema. Vårt ansvar att tillhandahålla scen, teknik och startskott förstås samt personal på plats vid Gröndal, Scanias Fritidsanläggning. Svenska skidlandslaget på plats förstås och med strålande löparinsatser.

Svenska Museer, Vårmöte på Torekällberget ,  april 2017

Svenska Museer arrangerar det årliga vårmötet i Södertälje. 450 personer från landets alla museer bjuds upp till Torekällbergets Naturmuseum för en kväll med musik, många skratt samt mat och dryck med Libanesiska förtecken. Trots snö, regn och rusk hela dagen ordnande vi inte bara med förberedelser och inramning, vi såg till att vädret sprack upp och blev fint på kvällen när gästerna anlände.

Scania och vikten av säkerhetsgenomgångar i produktionen ,  mars 2017

På Scanias produktionsyta för axlar och växellådor satte vi upp ljudanläggning, projektor och duk på två ställen där det simultant skulle informeras om säkerheten i produktionen. Chefen talade, film visades och personalen fick diskutera innehållet i filmerna mellan visningarna, för att på så sätt kunna resonera sig fram till hur dom kan säkerställa att olyckor inte sker på arbetsplatsen.

Södertälje Kommun, Södertälje Science Park och projektet Matlust ordnar matfilmfestival ,  mars 2017

Vid matfilmsfestival i Södertälje Stadshus byggde vi upp en portal med rörligt ljus till vilken man kom gående på den röda mattan ända från ingången. Allt för att skapa en känsla av filmfestival. Mattan kantades tematiskt av fruktlådor. På övervåningen installerades grönt ljus för att skapa Matlusts gröna atmosfär och dessutom hängde vi upp tavlor som en vernissage av en känd konstnär, med mattema förstås.

Svenska Institutet och Enact AB, konferens hållbar ekonomisk utveckling,  november 2016

Vi byggde upp en miljö för Svenska Institutet, där man konfererade om hållbar ekonomisk utveckling. En scen på 4x4 m med ett lika stort monopolspel som golv utgjorde agendan för konferensen. Vi ramade in med belysning, signage-skyltar och naturligtvis spelpjäser och tärningar i jätteformat.

Midnattsloppet i Stockholm, augusti 2016

Vi peppar löpare och åskådare med bra musik och bra stämning. Som vanligt 3 gathörn och i år en station lite "uppe på berget".

"Pandy The Protein Candy" lanseras på Fitnessgalan, maj 2016

Pandy Protein AB lanserar sitt nya proteingodis på Fitnessgalan, Friends Arena 7-8 maj. Vi har hjälpt grabbarna med idéer och tips kring utformning av monter och budskap, förberedelser etablering och avetablering också förstås. Godiset gjorde stor succé på mässan, Pandy sålde slut på hela sitt lager och tecknade kontrakt med flera företag/butiker som vill sälja produkten. Håll utkik på webbplatser och butiker. Dessutom...Supergoda! 

Kombilotteriet firar sin 1000:e Miljonär, på plats i Mariefred, maj 2016

Kombilotteriet jubilerar sin 1000:e vinnare till miljonvinsten på Rådhustorget i Mariefred. Vi projektleder, ordnar och genomför. Naturligtvis med pukor och trumpeter, uppträdanden på scen, kaffe och 700 kanelbullar, 1000 vackra rosor, heliumfyllda ballonger och mycket annat skoj. Vi passar också på att gratulera Maj till vinsten.

robot event var otroligt proffsiga, tog egna initiativ och löste alla frågeställningar i såväl förberedelser som genomförande. Vi kommer definitivt engagera robot event igen nästa gång vi ska genomföra evenemang!

- Malou Gudmundsson,  Projektledare  Kombispel

Företagardagen i AXA Sports Center, Södertälje, november 2015

När vi ändå skulle delta i företagardagen själva passade vi på att stötta några av våra kunder, såsom Tom Tits Experiment. och N4 Teknik AB, med inramning och utförande av montrar. Cirka 300 besökare.

Svenska Institutet och Enact AB, Internationell konferens - hållbar utveckling, Lidingö, oktober 2015

SI och Enact genomför internationell konferens med deltagare från 18 nationer. Vi stöttar med den kreativa inramningen på temat där stad möte landsbygd. Presentationer och workshops i dagarna tre där man förflyttade sig i känsla om rum mellan stad och landsbygd. 

Robot Event levererade en fantastiskt kreativ och levande inramning för vårt evenemang. De lyckades med stor exakthet förmedla känslan vi var ute efter och överträffade verkligen förväntan. Skulle definitivt anlita dem igen!

- Matilda Axelsson Programansvarig, Svenska Institutet

 

Första spadtaget-invigning av Kv.Venus brf Grand Central i  Södertälje, september 2015

Vi hjälper NCC Boende AB och Södertälje Kommun med idé koncept och genomförandet av startskottet för bostadsbyggande i centrala Södertälje. Utöver presentationer om byggnation, musik och förtäring skapade vi snackisar genom att dels ha grafittimålare på plats som målade den blivande fastigheten, som sedan kommer att hängas i byggnaden och inte minst att gräva ned en tidskapsel  med saker från idag, bl.a. ett USB minne med skisser och 1000-tals bilder från de arkeologiska fynden som gjordes vid schaktarbetena.

ML aktiviteter längs banan.png
DSC_0041.JPG
Recipharm årsstämma.JPG
Montern 1:1.JPG

Midnattsloppet i Stockholm, augusti 2015

Vi peppar löpare och åskådare med bra musik och bra stämning. Korsningen Barnängsgatan/Tengdahlsgatan (efter 3.170m) med 80-talsmusik, korsningen Erstagatan/Folkungagatan (efter 5.300m) med Schlager, glitter och glamour och korsningen Östgötagatan/Gotlandsgatan (efter 7.280m) med senaste radiohitsen och en del house.

Midnattsloppet Stockholm, augusti 2014

Vi stöttar arrangörerna och sprider musik och stämning i korsningen Östgötagatan och Gotlandsgatan. Efter en jobbig uppförsbacke och ”bara” 2.720 meter kvar till mål peppar vi löparna till mer energi genom upptempolåtar. Publiken hade också svårt att stå stilla de dryga 3 timmarna, 21.00 – 00.00

- Henrik Balkander, Projektledare, midnattsloppet AB

robot event levererade det vi kommit överens om och utan problem. Frågorna rörande arrangemanget och genomförandet kom i rätt tid dvs. i planeringsfasen. Sådant uppskattar jag. Så bra att de får utökat ansvar under Midnattsloppet 2015.

 

Ungdomsfestival i Täljehallen, juni 2015

I samband med skolavslutningarna anordnar kommunen i samarbete med fritidsgårdarna en stor tillställning i Täljehallen med rappare och DJ's. vi stöttar med all inramning, teknik, ljud och ljus. Fullt ös på scenen bland annat från Stor, Gee Dixon och Artymove.

 

 

Intenco vårmingel, maj 2015

På Freys Hotell innergård i Stockholm hjälper vi HR-konsultföretaget Intenco med inramningen för trivsam mingelkväll för deras kunder. Mat, dryck, affärssamtal, musik och trivsam stämning. 

 

Åda Wildboar Race i Trosa, april 2015

Vi stöttar Art of runing med genomförandet av tävlingen Åda Wildboar Race. 2015. 50 km terängbana, kortare lopp och barntävlingar. Ljud, resultatrapportering och konferensinramning på kvällen. Fler än 300 hundra löpare kämpade tappert och med strålande humör. 

 

Destination Södertäljes releaseparty, juni 2015

Destination Södertälje ställer till med fest efter en ca 9 månaders arbete kring framtagning av nytt platsvarumärke. Från scenen intervjuer, sång och musik. Rasmusart graffitimålar, afrikanska trummor, All Saints gospelkör och skönsjungande Karin Westerberg och mycket mer, vi ordnar inramning i Assyriska föreningens lokaler och genomför projektförberedelserna. Ca 300 gäster lyssnade, åt och drack.

 

Tillsammans med Quality Park Hotel i Södertälje kör vi Mello-Night, mars 2015

På hotellet bygger vi green room och skapar Mello-Night under finaldagen den 14 mars.

- Tina Käll, Sales Manager Nordic Choice Hotels

Ett rent nöje att beställa tjänster från robot event. Alltid snabb återkoppling och proffsigt bemötande, felfri leverans. Rekommenderas varmt!

 

Scaniamilen, maj 2015

Tusentals deltagare med familjer njuter av musik till loppet. Uppvärmning, speaker, mat, underhållning synkas i minutschema. Vårt ansvar att tillhandahålla scen, teknik och personal på plats vid Gröndal, Scanias Fritidsanläggning. Med bra stämning höll vi borta orosmolnen.

 

Vi hjälper Recipharm med inramningen av årsstämma, maj 2015

Då Recipharm vill genomföra sin årsstämma på hemmaplan, hjälper vi till med inramning och teknik samt kaffe och 20-årsstårta till aktieägarna. Temporärt bygger vi om i företagets personalmatsal, start tidig morgon och allt borta igen inför kvällsskiftet som skall äta kvällsmat.

 

Vi stöttar Destination Södertälje och deltar på Möten & Events mässan i Kista, februari 2015

Tillsammans med Destination Södertälje, Tom Tits, Bommersvik, Kulturhotellet i Ytterjärna, Axa SportsCenter, Björcks Resor och Quality Park Hotell marknadsförde vi Södertälje som destination för kurs och konferens och andra upplevelser. Detta under rubriken “Det skall vara gott att ses”, fantastiskt gensvar från alla besökare.

 

- Aljoša Lagumdzija, Turistbyråchef, Destination Södertälje

Att ha robot event som samarbetspartner var väldigt enkelt. Ordning och reda från början till slut. Kreativa och bra idéer och genomförandet blev över vår förväntan.

 

Vi stöttar populärt evenemangsbolag i Södertälje att jubilera och inviga nya robotbasen, mars 2015

Med fler än 100 gäster i lokalen skapar vi stämning. God mat och dryck, 3 liveband bokade därefter öppen scen och många musikanter bland gästerna. Sköna människor, rock'n roll och discokula!

 

Unga uppfinnare evenemang och Guldklubbsfest i Marcus Wallenberg hallen, oktober 2014

Vi hjälper Scania i Södertälje att under en vecka i Wallenberghallen först genomföra evenemanget Unga Uppfinnare för att sedan bygga om och genomföra Guldklubben. Fler än 700 hundra gäster som njuter av god mat, musik och god inramning, och mot slutet av kvällen dans till Widelands.

 

Vinguiden.com deltar i “Smaka på Stockholm”, juni 2014

Vi stöttar Vinguiden.com i förberedelser, utförandet, deltagandet och bemanning i “Smaka på Stockholm” i Kungsträdgården under 5 dagar i juni. Hela evenemanget hade upp mot 500.000 besökare och många passerade och besökte vårt tält. Vi värvade medlemmar informerade om vin och möjligheten att beställa (via webb plats och app) alla de 12.000 sorter som finns i beställningssortimentet på Systembolaget. Vi arrangerade “Vinvinklat” liveintervjuer och filminspelningar av branschfolk, sommelierer, importörer och Maria Montazami. Besök gärna www.vinguiden.com och klicka vidare till vinguidenTV eller direkt www.vinguiden.tv

50-årsjubileum, oktober 2014
För ett 50-årsjubileum för ca 80 gäster med temat glitter och glamour byggdes en höglagerlokal om till fest och nattklubb. Inramning och miljö spetsades med uppbyggd bar, scen, röda mattan med fotografering, bemannad garderob, fotograf, dörrvakter, DJ, bartenders, discokula förstås och mycket mer. 12 timmar för ombyggnad och 6 timmar för nedmontering.  Genomförandet varade i 6 timmar och med mycket uppskattning från gästerna.

 

Scaniamilen, maj 2014

Tusentals deltagare med familjer njuter av lite musik till loppet. Uppvärmning, speaker, mat, underhållning synkas i minutschema. Vårt ansvar att tillhandahålla scen, teknik och personal på plats vid Gröndal, Scanias Fritidsanläggning.

- Rosita Karmitsa, Projektledare Scania:

Trygg och kunnig ljud & ljusleverantör med helhetstänk! Hög kunskapsnivå och bra samarbetsförmåga gentemot oss som kund

Invigning Trosa Stadskyrka 2014

Efter 12 månader av intensivt renoveringsarbete är det äntligen dags att återinviga denna fina kyrka. 

Inledningstal av Präster och ansvarig arkitekt. För att understryka renoveringsprojektets omfattning valdes en skylift som ersättning av predikstolen denna eftermiddags. Sedan teater, skådespel och musik både från den toppmoderna kyrkorgeln som från engagerat 50 tals- och rock’n roll band.

Guldklubbsfest i Marcus Wallenberg hallen

Scanias Guldklubbsfest i Marcus Wallenberg hallen. 750 seniorer hyllas på denna bankett där underhållning bland annat bestod av Nanne Grönvall och Moneypennies. Gästerna möttes av ett ljussatt garderobstält och projektion med flammor på fasaden. Teknik i form av ljud, ljus och många monitorer i stora salen för att få bästa effekt.