den lilla byrån vit ram.jpeg
 

"robot event levererar; på tid, på plats, det lilla extra. Vill man ha bättre ljud, får man ljud i världsklass. Vill man ha rullande webbTV på monitorer i montern, som syns lite extra; då får man filmer på stora dukar 7 meter upp i luften. Vill man ha eventpersonal som går de extra milen - får man marathonlöpare och treatleter."

 

"Med både helhet, detaljer och människor i fokus lyckas robot ge oss precis det vi behöver när vi behöver det - och även det där lilla extra som vi kanske inte visste att vi behövde men som blev just den där viktiga pricken över i:et."

 

vi är med där människor möts...

 

.... då säger våra kunder så här:

 

"robot event gav oss en helt fantastisk och kreativ inramning på vårt evenemang. De sydde ihop evenemanget med en röd tråd och hade innan sagt att de ville förmedla en känsla och som de gjorde det! De överträffade verkligen vår förväntan. Det har gått väldigt smidigt i samarbetet, de har hög servicenivå, bred kompetens och är ett lättsamt gäng. vi är oerhört nöjda!"

 

"robot event levererade en fantastiskt kreativ och levande inramning för vårt evenemang. De lyckades med stor exakthet förmedla känslan vi var ute efter och överträffade verkligen förväntan. Ska definitivt anlita dem igen!"

 

“Vi ser Robot Event som en mycket bra samarbetspartner  - både för mycket stor arrangemang och såväl i det mindre men ack så viktiga tillställningarna.  Robot Events engagemang är enastående och deras kunskap och kreativitet högt uppskattat. Vi kommer att fortsätta välja att samarbeta med robotorna – Tryggt, Engagerat och Enkelt!”

"Vi är mycket glada över att få samarbeta med robot event. De förvandlade en byggarbetsplats till ett festligt eventområde, löste utmaningar på vägen, tog ansvar från det stora till det lilla och  stod för både kreativitet och ordning och reda. Det är skönt att arbeta med någon som man känner att man kan lita på allt från offert till leverans och som det dessutom är roligt att arbeta tillsammans med."