Vi är med där människor möts

– från idé till succé

Aningen större evenemang

Från skiss via budskap och innehåll till genomförande.

2020

Invigning av den nya Södertäljehallen och Södertälje Idrottspark

Januari, 2020

Efter flera års projektering, ombyggnad av idrottsparken och nybyggnad av en multiidrottshall var det dags för invigning. Vår uppgift var att föreslå upplägg och innehåll, hantera VIP-gäster och lösningen för allmänheten. Till detta utsmyckning, scen, teknik och mycket mera samt hela genomförandet på evenemangsdagen förstås.

Programmet innehöll en härlig blandning av servering, idrottsuppvisningar, tal, musik och ceremonier, såväl utomhus som inne i hallen.

En helt ny multihall med ett känsligt golv kräver noggrannhet och skydd. Både vid den uppbyggda serveringen och alla 1000-tals besökare och deras rundvandring. Lösningen att alla besökare fick en "gymnastikpåse" att förvara och bära sina skor och traska runt i strumplästen blev både en rolig och lyckad lösning.

2019

Audi Stockholm – Premiär för Audi Center Kista

September, 2019

Premiär och invigning av Audi Center Kista i samband med öppnandet av Audis största anläggning i Europa. Vi fick förtroendet att vara med från idé och koncept via planering och förberedelser till genomförandet. Knappt 500 gäster kom för att vara med på premiären. Man välkomnades av en härlig jazzkvartet (som vi kallade Kårsnäs Quattro för dagen) och underbara dansare från Base 23. 

Utöver en fasligt massa bilar från Audis hela sortiment skapade vi en avdelning under namnet Arv & Historia där fantastiska bilar i mint condition från förr visades upp, självklart också en S1:a där också gästerna fick träffa legendaren Stig Blomqvist.

Representanter från alpina landslaget var på plats och pratade skidor, snö och samarbetet med Audi. På plan 3 hittade man också Zelmerlöw/Björkman Foundation. Härligt scenprogram med lättsamma tal och förstås ett konstnärligt framförande vi kallade “The Ring Act”, fyra ringar förstås. Massor med god mat och dryck serverandes naturligtvis. Att vi skapade väldigt bra stämning med belysning, ja det gillade både våra beställare och gästerna.

Stockholms Hamnar bjuder in Nynäshamnsborna till Öppet Hus, Stockholm Norvik Hamn i Nynäshamn

September, 2019

Stockholms Hamnar tillsammans med Hutchison och Nynäshamns kommun visar upp hamnprojektets framfart nu exakt 3 år efter startskottet och 8 månader kvar till invigningen, då första fartyget anländer kaj. Vår uppgift att tillsammans med Stockholms Hamnar förbereda och genomföra dagen. Inför de dryga 2.000 gästernas ankomst etablerar vi evenamangsområde på 7000 m2 och paviljonger om 700 m2 för utställningar, VR station, kaffe, 1000-tals bullar,

285 kg frukt och mycket mer. Utanför kan man beskåda den fantastiska hamnplanen. 15 bussar i strid ström från Nynäshamns centrum ut till hamnområdet i Norvik där vi också ordnade en guidad busstur och klurig tipspromenad på hamnplanen. På scenen pratar Hamnars VD, Marknadschef och Projektchef, ett riktigt hundgöra tyckte Magnus och tog hjälpa av vovven.

Styrhytten/Industrihytten bjuder personalen på sommarskoj

13-14 juni, 2019

Företaget tackar personalen och genomför en 2 dagars sommarfest. Vi fick förtroendet att föreslå, förbereda och genomföra evenemanget. En blandning av båtliv, teamövningar och härligt häng i slottsmiljö. Ett önskemål var att få uppleva mycket muskler och gärna till havs. Vad passade då bättre att från Gålö åka robotbåt (!), nämligen den fd. torpedbåten numera ombyggs till just robotbåt, R142 Ystad. Sedan vidare till förträffliga Engsholms Slott för ett dygn med bad, mys lagtävlingar och mat och dryck förstås.

  Tack robot event med personal för ett väl regisserat, planerat och genomfört event. Vår kravspecifikation och syften uppfylldes till 110% vilket är betydande för vår framtid och framfart. En extra sån där ”det gjorde Ni bra” var att hela tiden vara närvarande och korrigerade det där lilla så att vi som part kände flytet och kunde koncentrera oss på att njuta. Tack!  

– Pelle Axelson, VD och Partner, Styrhytten/Industrihytten AB

Kanalåret 2019 Vinterfest, Södertälje

14 Februari, 2019

Kanalåret i Södertälje tjuvstartar med en vinterfest på stora torget. Handelsbodar, eldkorgar, uppträdanden, isskulpturer och prova på samt mycket annat skoj. Självklart en för dagen ordnad pulkabacke för de små.

Europcar 50-årsjubileum

Februari, 2019

Europcar firar 50 år och introducerar en grafisk profil i samarbete med många idrottsförbund. #europcarälskar sport. Konferens, utställning och utbildning middag, underhållning och fest för 160 gäster på idrottens högborg Bosön på Lidingö. Under konferensen fantastiska Claudia Olsson som pratar digitalisering och hållbarhet Och Jonas Eriksson som föreläser om ledarskap naturligtvis kopplat till sin domarkarriär. Under middagen underhöll magikern Michael Halvarsson och Skönsjungande Sarah Dawn Finer. Våra andra säkra kort var naturligtvis med och höjde stämningen, Karin Westerberg i

pianobaren och Malin Wagner i DJ-båset (som denna gång naturligtvis var placerad i boxningsringen). På plats hade vi också Bingo Rimér som fotograf och Skid- Alpin- Bilsport-, Golf-, Ishockey- och Tennisförbundet med många roliga och krävande utmaningar för gästerna. Ett 20-tal bilar i hallen från Volkswagen Group var också på plats.

Vår insats var att såväl projektleda, förbereda och genomföra detta evenemang, naturligtvis i samarbete med Bosöns fantastiska personal och Europcars egen projektgrupp.

2018

70-årsjubileum

September, 2018

Vår roll att projektleda alla förberedelser allt från fotosession av ledningen inför inbjudan, grafisk profilering, plats, teknik, artister och talare, film, mat och dryck. På scenen framfördes härlig och svängig musik från de 7 årtionden vi jubilerade. Ett fantastiskt husband och framför dem, Karin Westerberg, Sherley Clamp, Andreas Johnsson, Sarah Dawn Finer och Erik Segerstedt. På 40-talsscenen underhöll Linda och Cecilia. Rickard Olson höll ihop trådarna från scenen och kapellmästaren Adam Kårsnäs ansvarade för all musik såväl förberedelser, tema och genomförande. Våra vänner på Westers stod för mat och dryck, med andra ord ett härligt teamwork.

 I år fyller Volkswagen 70 år i Sverige och det ville vi fira med en jubileumsfest för vår personal. Robot Event stod för ett fantastiskt arrangemang i Magasin 7 i Frihamnen där temat var musik och klädsel från alla årtionden sedan starten 1948. Det blev en väldigt lyckad kväll som blev mycket uppskattad av våra medarbetare.  

– Marcus Thomasfolk, Informationschef, Volkswagen Group Sverige

AstraZeneca (Swe Ops) samlar alla medarbetare för en ”Life Changing Day”

Juni, 2018

AstraZeneca (Swe Ops) samlar alla anställda för en heldagskonferens och efterföljande middag med awards och artistuppträdanden med syftet att tillsammans ta steget från ”Good to Great”. Teman under konferensdagen fokuserade på områdena Hälsa, Mindset, Patienten och Framtid. Externa talare och aktivitetsbaserade nedslag. ”Små enkla” breakout sessions med ca 800 personer i varje gruppering. Konferensdagen avslutades i ett Sverigerekord där mer än 3.200 medarbetare enades i en lindanceövning. I övergången till middagen uppträdde magiker och varietéartister i en härlig cirkusmiljö. Under middagen annonserades och utdelades en mängd fina awards till medarbetarna. Husbandet och artisterna framförde skön musik.

Vår roll i detta projekt var att förbereda små och stora händelser under 4 månader samt att ansvara för genomförandet med fler än 350 personer igång i olika serviceroller, detta arbete genofördes tillsammans med företagets egna projektgrupp förstås. Ett härligt gäng!

 Vi ser robot event som en mycket bra samarbetspartner - både för mycket stor arrangemang och såväl i det mindre men ack så viktiga tillställningarna. Robot Events engagemang är enastående och deras kunskap och kreativitet högt uppskattat. Vi kommer att fortsätta välja att samarbeta med robotorna – Tryggt, Engagerat och Enkelt!  

– Christina Sanders - Health & Engagement Director,Astra Zeneca, Sweden Operations

Invigning av Södertälje Science Park och KTH Campus och därefter Science Week

Januari-Februari, 2018

Äntligen står Södertälje Science Park färdig och dags för invigning och därefter följande "öppet hus" och Science Week. Invigning med pompa och ståt, planering av kunskapens träd, hållbarhetsövning med flygplan under ledning av Tomas de Ming och en lång rad prominenta talare så som Östling, Wallenberg, Henriksson, Hellmark, Vikander, Godner och Jacke. 400 gäster på invigningsdagen och tusentals besökare under Science Week. Var du inte på plats på invigningen eller Science week så besök Campus en fantastisk miljö för kreativa idéer.

2017

Oktoberfest

September, 2017

I Skyddsrummet på Söder Mälarstrand bjuder vår kund på oktoberfest och underhållning för personalen. Vi fick förtroendet att ta fram koncept och idé, arbeta fram grafiskt material, projektleda, bygga och genomföra evenemanget som förstås innehöll artistupplägg. Val av mat och dryck, teknik, foto, film, ljud och ljus och mycket mer som hör en oktoberfest till.

För att leverera en komplett tillställning och full service till gästerna hade vi 25 personer i arbete. Klasse Mölberg med Tyrolerokestern stod för underhållning under stora delar av kvällen. Andreas Jonsson och Elin Lanto gjorde bejublade framträdanden från scenen. Kvällen avslutas med DJ och lite nattamat från food truck innan bussresan hem.

Stockholms Hamnar bjuder in Nynäshamnsborna till Öppet Hus, Stockholm Norvik Hamn i Nynäshamn

September, 2017

Stockholms Hamnar tillsammans med NCC och Nynäshamns kommun visar upp hamnprojektets framfart nu exakt 1 år efter startskottet. Vår uppgift att tillsammans med Stockholms Hamnar förbereda och genomföra dagen. Inför de dryga 1.000 gästernas ankomst etablerar vi paviljong för utställningar, VR station, kaffe, 1000-tals bullar och mycket mer.

Utanför kan man beskåda de fantastiska maskinerna som används på området. 12 bussar i strid ström från Nynäshamns centrum ut till hamnområdet i Norvik där vi också ordnade en guidad busstur. Självklart en underhållare och jonglör på plats för att underhålla de som köar för att kliva på bussen.

AstraZenecas dialogdag för 320 medarbetare i Södertälje

Juni, 2017

Årets dialogdag med temat säkerhet och hälsa. Lunch ute i naturen och sedan konfererar medarbetarna under dagen, interna och externa talare från scenen i stora paviljongen. 7 stycken tematält med inspiration och information. Avslutningsvis en trevlig after-work med härliga nypressade juicer och annat nyttigt samt mingel och många skratt.

Invigning av nya hamnen i Kapellskär – Norrtälje

Juni, 2017

Under många månaders förberedelser tillsammans med Stockholms Hamnars projektgrupp tar vi fram idé, koncept, budskap och inramning. Allmänheten bjuds in och fokus på både gamla och unga, ca 1.100 besökare kom. Alla fick uppleva en fin invigningsceremoni med flaggspel, tampklippning, fina tal, fanfar och konfetti förstås. Direkt därefter gjorde

Andreas Weise ett bejublat framträdande från scenen i stora paviljongen. Mat och dryck från fina bufféer. Ute på hamnplanen bjöds på såväl information från Stockholms hamnar som från de 4 rederierna. Självklart många aktiviteter för barnen, ansiktsmålning, hoppborg, rutschkana, jonglör och trollkarl samt sockervadd förstås.

Bonava AB inviger nya fastigheten Grand Central och Södertälje Kommun välkomnar stadskärnans utveckling

Juni, 2017

Bonava och Kommunen firar Grand Central i Södertälje. Vi är projektledare och genomför hela evenemanget från inbjudningar och affischer till god mat, hoppborgar, popcorn och sockervadd, gycklare och ansiktsmålning, artister både på innergården och stora scenen mitt på torget.

Speciellt inbjudna på innergården med mat och bubbel, allmänheten får 2 timmar av sväng framfört av fantastiska musiker. Företagsledare och Kommunstyrelsens Ordförande talar. Tänk vad hoppborgar, svängig musik samt popcorn och sockervadd är populärt!

2016

Stockholms Hamnar startar etablering av ny containerhamn, Stockholm Norvik Hamn i Nynäshamn

September, 2016

Stockholms Hamnar tillsammans med NCC och Nynäshamns kommun startar ett 3-årigt byggprojekt för den nya hamnen. Vår uppgift att tillsammans med Stockholms Hamnar förbereda, projektleda och genomföra startskottsevenemanget. Inför de 1.000 gästernas ankomst etablerar vi parkering för 150 bilar, invigningsområde om 1.600 kvm och paviljonger och tält om knappt 600 kvm. informationstält, utkiksplats, paviljong med 2 scener, catering, teknik och dekor. På scenen uppträder Karin Westerberg och Johan Boding och som moderator håller programledaren Rickard Olsson i trådarna. Röda mattan utrullad och ballongerna på plats. Stadsborgarråd, kommunpolitiker och företagsledare trycker på röda knappen för sprängning, smäll och konfetti nu är startskottet avklarat.

 Vi är mycket glada över att få samarbeta med robot event. De förvandlade en byggarbetsplats till ett festligt eventområde, löste utmaningar på vägen, tog ansvar från det stora till det lilla och stod för både kreativitet och ordning och reda. Det är skönt att arbeta med någon som man känner att man kan lita på allt från offert till leverans och som det dessutom är roligt att arbeta tillsammans med.  

– Camilla Strümpel Kommunikationschef, Stockholms Hamnar

Volkswagen Group Sverige, Personalkonferens, teambuilding och middag

Mars, 2016

Volkswagen Group konfererar, genomför teambuildingövningar och bjuder på middag för hela personalen, ca 350 personer lyssnar, kryper på golvet och skapar ett fantastisk dominorally. Middag med bufféer och dryck från Sverige, Tyskland, Tjeckien och Spanien. Vi fick förtroendet att ta fram koncept och idé, arbeta fram grafiskt material, projektleda, bygga och genomföra heldagen, allt i Volkswagen Group's lokaler. På scenen framträdde Lasse Karlsson, Hans Qviström, Karin Westerberg, Jessica Folcker, Andreas Weise och Robert Wåtz.

 På kort tid har robot event hjälpt oss med två stora och viktiga evenemang - dels vår årliga chefskonferens för över 100 ledare i vår organisation, dels en stor teambuilding-övning för all personal. Där deltog över 300 personer. Trots kort planeringshorisont var robot-teamet mycket professionella, idérika och lösningsorienterade. De levererade precis det vi önskade och lyckades dessutom överraska oss positivt med många nya och kreativa förslag. Vi är väldigt nöjda! 

– Marcus Thomasfolk, Informationschef/Head of Communications Volkswagen Group Sverige AB

 Med både helhet, detaljer och människor i fokus lyckas robot ge oss precis det vi behöver när vi behöver det - och även det där lilla extra som vi kanske inte visste att vi behövde men som blev just den där viktiga pricken över i:et. 

– Jeanna Tällberg, Human Resources Director Volkswagen Group Sverige AB

2015

AstraZenecas dialogdag för 320 medarbetare i Södertälje

Augusti, 2015

Under många månaders förberedelser tillsammans med AZ's projektgrupp tar vi fram idé, koncept, budskap och inramning. Genomförandet med inramningen "American Country Fair" konfererar medarbetarna under dagen, moderator den lokala, roliga och fantastiska Lasse Karlsson med såväl externa talare, den fenomenale Olof Röhlander som inspirerar från stora scenen. Därefter gruppövningar i 10 inspirationstält. Avslutningsvis en trevlig after-work med god mat och dryck livemusik från 2 scener och dans förstås.

 Robot event gav oss en helt fantastisk och kreativ inramning på vårt evenemang. De sydde ihop evenemanget med en röd tråd och hade innan sagt att de ville förmedla en känsla och som de gjorde det! De överträffade verkligen vår förväntan. Det har gått väldigt smidigt i samarbetet, de har hög servicenivå, bred kompetens och är ett lättsamt gäng. Vi är oerhört nöjda! 

– Titti Schilström, PA Sweden Operations, AstraZeneca

2014

Vinguiden.com deltar på “Mitt Kök” Stockholmsmässan

November, 2014

Vi stöttar Vinguiden.com i förberedelser, utförandet och bemanning i “Mitt Kök” i Älvsjö under 4 dagar i november 2014. 2 byggdagar inför och 1 avetableringsdag efter. Mässans största och kanske mest synliga monter. Besök gärna www.vinguiden.com och klicka vidare till vinguidenTV eller direkt www.vinguiden.tv så hittar du bilder och filmer.

 Robot event levererar; på tid, på plats, det lilla extra. Vill man ha bättre ljud, får man ljud i världsklass. Vill man ha rullande webbTV på monitorer i montern, som syns lite extra; då får man filmer på stora dukar 7 meter upp i luften. Vill man ha eventpersonal som går de extra milen - får man marathonlöpare och triatleter. 

– Magnus Bergqvist, VD, Vinguiden.com