Säljare, evenemang i världsklass

Glada medarbetare brainstormar

Är du en driven försäljningsstjärna med erfarenhet från evenemangsbranschen som vill vara med och utmana? Vi växer och söker därför en driven Säljare som kommer att axla en viktig strategisk roll för vår tillväxt framöver.

Evenemangsbyrån robot startades 2014 och har sedan dess samlat på sig mängder av spännande evenemang och många härliga kunder.

Våra uppdrag finns både i Sverige och utomlands. I de flesta fall har vi ett helhetsansvar men hjälper även till med mindre uppdrag. Storleken på våra evenemang varierar, det minsta vi genomfört är för 7 personer och det lite större hela 3.500 deltagare.

Vi söker dig som är en kommunikativ och lösningsorienterad. Du är driven, har en stark initiativförmåga, är förtroendeingivande och har en naturlig affärsmässighet. Du är van vid att skapa resultat genom högt tempo, aktivitet och strukturerad bearbetning av marknaden. Du är alltid trygg i dig själv, ödmjuk inför olika typer av kundbehov och känner dig bekväm i en rådgivande roll som säljare.

I linje med robots mål kommer din uppgift bestå av att prospektera, boka möten och genomföra interaktioner med nya kunder tillsammans med seniora kollegor. Ditt fokus kommer också vara att bearbeta och skapa nya, kvalitativa möten till dina kollegor för att dom ska kunna skapa maximal affärsnytta för våra kunder. Tillsammans med våra projektledare bildar du account teams.

För att lyckas i rollen är du trygg och driven i att hitta vägar till rätt beslutsfattare och vågar tänka lite annorlunda. Du är van vid att prospektera på ett strukturerarat sätt samt kreativt arbeta fram och driva nya affärer.

Har du frågor eller funderingar, så ring Bo Löwstedt, 073-377 24 41, eller avfyra ett email: jobb@robotevent.se

Ring Maila