Våra partners

Flera medarbetare som skriver på postit-lappar på ett kontor

Mat / Dryck / Catering

Vi har etablerat samarbeten med partners som levererar hållbar toppkvalitet. Vi föredrar att erbjuda catering från just dessa. Undantaget gör vi när evenemanget genomförs på andra platser än vårt och våra partners närområde. Där engagerar vi lokala proffs. Mat ska med fördel vara närodlad och närproducerad.

Teknik; scen, ljud, ljus, effekter, bild

För det något mindre produktionerna genomför vi all teknisk lösning själva. För det något större har vi valt att samarbeta med ett flertal olika partners med såväl lika som olika inriktning. Alltså teknik för en timmes genomförande eller stora produktioner med hundra eller kanske tusentals deltagare. På gator och torg, i det lilla konferensrummet eller i Stadshuset eller den stora idrottsanläggningen.

Artister / Talare / Moderatorer

Genom åren har vi etablerat en ansenlig mängd kontakter med externa talare, moderatorer, konferencierer och artister. Producenter och turnésamordnare finns förstås också i våra telefonböcker.

Dekor / Inramning / Produktion / Tryck

När vi skapat skissen för inramningen och originalen för grafiskt material går vi till handling och samarbetar med såväl uthyrningspartners som tryck och produktionsföretag. Våra långa samarbeten skapar trygghet i inramningen.

Möbler / Tält / Monter

Allt från den lilla scenmöbleringen till stora tält och montersammanhang möblerar vi tillsammans med de etablerade leverantörerna.

Foto / Film

Våra partners har lång erfarenhet som fotografer och filmare för såväl material inför evenemang som för dokumentation av genomförandet.

Studio / Hybrida evenemang

I stora och små sammanhang engagerar vi studios för rätt ändamål. Ofta tar vi oss, tillsammans med kunden, till den lilla eller stora studion. Emellanåt bygger vi upp studion hos kund eller på den anläggning det hybrida evenemanget skall genomföras.

Virtuella evenemang

Vi representerar och implementerar den engelska och virtuella mötesplattformen Metaverse. Utmärkt lösning för hybrida evenemang, utställningar och mässor, onbording och andra HR relaterade evenemang som till exempel utbildning.

Resa

I samarbete med lokala partners genomför vi resor för stora och små grupper utomlands. En konferens eller kickoff vid medelhavet eller kanske i alptrakterna.

Transporter

Buss- och flygtransporter till och från evenemang, eller kanske i evenemanget, där logistiken ska fungera smärtfritt krävs erfarna leverantörer och samordnare. Vi samarbetar bara med de bästa.

Ring Maila