Invigning

Premiär för Audi Center Kista

Premiär och invigning av Audi Center Kista i samband med öppnandet av Audis största anläggning i Europa. Vi fick förtroendet att vara med från idé och koncept via planering och förberedelser till genomförandet. Knappt 500 gäster kom för att vara med på premiären. Man välkomnades av en härlig jazzkvartet (som vi kallade Kårsnäs Quattro för dagen) och underbara dansare från Base 23.

Utöver en fasligt massa bilar från Audis hela sortiment skapade vi en avdelning under namnet Arv & Historia där fantastiska bilar i mint condition från förr visades upp, självklart också en S1:a där också gästerna fick träffa legendaren Stig Blomqvist.

Representanter från alpina landslaget var på plats och pratade skidor, snö och samarbetet med Audi. På plan 3 hittade man också Zelmerlöw/Björkman Foundation. Härligt scenprogram med lättsamma tal och förstås ett konstnärligt framförande vi kallade “The Ring Act”, fyra ringar förstås. Massor med god mat och dryck serverandes naturligtvis. Att vi skapade väldigt bra stämning med belysning, ja det gillade både våra beställare och gästerna.

Ring Maila