Konferens

AstraZeneca (Swe Ops) samlar alla medarbetare för en ”Life Changing Day”

AstraZeneca (Swe Ops) samlar alla anställda för en heldagskonferens och efterföljande middag med awards och artistuppträdanden med syftet att tillsammans ta steget från ”Good to Great”. Teman under konferensdagen fokuserade på områdena Hälsa, Mindset, Patienten och Framtid. Externa talare och aktivitetsbaserade nedslag. ”Små enkla” breakout sessions med ca 800 personer i varje gruppering. Konferensdagen avslutades i ett Sverigerekord där mer än 3.200 medarbetare enades i en lindanceövning. I övergången till middagen uppträdde magiker och varietéartister i en härlig cirkusmiljö. Under middagen annonserades och utdelades en mängd fina awards till medarbetarna. Husbandet och artisterna framförde skön musik.

Vår roll i detta projekt var att förbereda små och stora händelser under 4 månader samt att ansvara för genomförandet med fler än 350 personer igång i olika serviceroller, detta arbete genofördes tillsammans med företagets egna projektgrupp förstås. Ett härligt gäng!

Vi ser robot event som en mycket bra samarbetspartner - både för mycket stor arrangemang och såväl i det mindre men ack så viktiga tillställningarna. Robot Events engagemang är enastående och deras kunskap och kreativitet högt uppskattat. Vi kommer att fortsätta välja att samarbeta med robotorna – Tryggt, Engagerat och Enkelt! - Christina Sanders - Health & Engagement Director,Astra Zeneca, Sweden Operations

Ring Maila